2

Подобруваме забавни паркови

Тимот на ПроКредит Банка во соработка со општина Карпош како дел од иницијативата #Се грижам. Делувам. Менувам во акција за подобрување на забавните и рекреативни игралишта на територијата на општината во која живееме и работиме!

Акцијата ќе биде спроведена во соработка со општина Карпош на територијата на општината.

Ве покануваме да се вклучите во акцијата и сите заедно да придонесеме за функционални рекреативни паркови за нашите најмили.

*Датумот и точната локацијата на настанот ќе бидат навремено објавени. Следете ја нашата Facebook страна за повеќе информации https://www.facebook.com/ProCreditBankMacedonia/ 

Само со заеднички напор може да придонесеме за подобра животна средина.