Skip to main content

Blog

БАНКАРСКИ ИНСАЈДЕР #4 СОВЕТИ КАКО ДА И ВЕРУВАТЕ НА ВАШАТА БАНКА!

Како да и верувате на Банката со која работите?

Следете ги советите на Сања и во неколку… Read more

Банкарски Инсајдер #3 Совети како да ја изберете Вашата Банка од доверба!

Дознајте како да изберете банка од доверба.

Размислувајте практично, банката ја користиме најмногу за вршење на плаќања, штедење и подигнување на кредити, па затоа следете ги советите на… Read more

Банкарски Инсајдер #2 Совети како да станете сами свој банкар!

Дознајте како да станете сами свој банкар. Се што Ви е потребно за успешно да ги вршите сите банкарски работи сами од удобноста на Вашиот дом е компјутер/мобилен телефон, интернет и дигитална… Read more

Банкарски Инсајдер #1Совети за едноставно банкарство

Запознајте ја Сања - професионален советник за клиенти и следете ги нејзините совети за едноставно, лесно и брзо банкарство !