Skip to main content

ЦЕНТРАЛНА УПРАВА

ЦЕНТРАЛНА УПРАВА

Адреса:    Манапо бр.7
 Телефон:    + 389 2 244 60 00   
Е-пошта:   info@procreditbank.com.mk
 Работно време:    пон-пет 08:00 - 16:00
 Работи во сабота:    не
 Паркинг:    да
 Зона 24/7:    да

 Пристап за

инвалидска количка:

Координати
42.007237397015, 21.393154263496
Категорија

ЦЕНТРАЛНА УПРАВА

ЦЕНТРАЛНА УПРАВА

Адреса:    Манапо бр.7
 Телефон:    + 389 2 244 60 00   
Е-пошта:   info@procreditbank.com.mk
 Работно време:    пон-пет 08:00 - 16:00
 Работи во сабота:    не
 Паркинг:    да
 Зона 24/7:    да

 Пристап за

инвалидска количка:

Координати
42.007237397015, 21.393154263496
Категорија

ЦЕНТРАЛНА УПРАВА

ЦЕНТРАЛНА УПРАВА

Адреса:    Манапо бр.7
 Телефон:    + 389 2 244 60 00   
Е-пошта:   info@procreditbank.com.mk
 Работно време:    пон-пет 08:00 - 16:00
 Работи во сабота:    не
 Паркинг:    да
 Зона 24/7:    да

 Пристап за

инвалидска количка:

Координати
42.007237397015, 21.393154263496
Категорија

ЕКСПОЗИТУРА КАРПОШ 4

Банкомат - Велес

Банкомат - Велес

Адреса: ул. Благој Ѓорев бр.107
Спроти Трговски Центар во Нова населба
Тип на банкомати: Уплата/ Исплата во МКД/ЕУР

Координати
41.7142499181, 21.767125301
Категорија

Банкомат - Велес

Банкомат - Велес

Адреса: ул. Благој Ѓорев бр.107
Спроти Трговски Центар во Нова населба
Тип на банкомати: Уплата/ Исплата во МКД/ЕУР

Координати
41.7142499181, 21.767125301
Категорија

Банкомат - Битола

Банкомат - Битола

Адреса: ул. Добривое Радосавлевиќ бр.10
Тип на банкомати: Сеф за дневен промет, Уплати/ Исплати во МКД/ЕУР

Координати
41.0298931708, 21.3363771895
Категорија

Банкомат - Битола

Банкомат - Битола

Адреса: ул. Добривое Радосавлевиќ бр.10
Тип на банкомати: Сеф за дневен промет, Уплати/ Исплати во МКД/ЕУР

Координати
41.0298931708, 21.3363771895
Категорија

Банкомат - Гостивар

Банкомат - Гостивар

Банкомат - Куманово

Банкомат - Куманово

Адреса: Доне Божинов, зграда 1
Тип на банкомати: Сеф за дневен промет, Уплата/Исплата во МКД/ЕУР/УСД

Координати
42.1370112, 21.7180196
Категорија

Банкомат - Куманово

Банкомат - Куманово

Адреса: Доне Божинов, зграда 1
Тип на банкомати: Сеф за дневен промет, Уплата/Исплата во МКД/ЕУР/УСД

Координати
42.1370112, 21.7180196
Категорија

ЕКСПОЗИТУРА КУМАНОВО

ЕКСПОЗИТУРА КУМАНОВО

Банкомат - Струга

Банкомат - Струга

Адреса: Пролетерска бригада бб
Тип на банкомат: Исплата и уплата во МКД/ ЕУР,  сеф за дневен промет

Координати
41.1788202, 20.6762418
Категорија

Банкомат - Струга

Банкомат - Струга

Адреса: Пролетерска бригада бб
Тип на банкомат: Исплата и уплата во МКД/ ЕУР,  сеф за дневен промет

Координати
41.1788202, 20.6762418
Категорија

Банкомат - Струмица

Банкомат - Струмица

Адреса: Благој Јанков Мучето 2
Тип на банкомати: Сеф за дневен промет, Уплата/Исплата во МКД/ЕУР

Координати
41.4373136, 22.6371736
Категорија

Банкомат - Струмица

Банкомат - Струмица

Адреса: Благој Јанков Мучето 2
Тип на банкомати: Сеф за дневен промет, Уплата/Исплата во МКД/ЕУР

Координати
41.4373136, 22.6371736
Категорија

ЕКСПОЗИТУРА СТРУМИЦА

ЕКСПОЗИТУРА СТРУМИЦА

Банкомат - Тетово

Банкомат - Тетово

Банкомат - Прилеп

Банкомат - Прилеп

Адреса: ул.Маршал Тито бр.1/1 Тип на банкомати: Уплата, Испалта во МКД/ ЕУР

Зона 24/7

Координати
41.3474977358, 21.5561023509
Категорија

Банкомат - Прилеп

Банкомат - Прилеп

Адреса: ул.Маршал Тито бр.1/1 Тип на банкомати: Уплата, Испалта во МКД/ ЕУР

Зона 24/7

Координати
41.3474977358, 21.5561023509
Категорија

Банкомат - Штип

Банкомат - Штип

Банкомат - Скопје - Карпош 4

Банкомат - Скопје - Карпош 4

Банкомат - Скопје - Капиштец

Банкомат - Скопје - Капиштец

Адреса: Јуриј Гагарин 17
Тип на банкомати:Исплати во МКД
Зона 24/7 – само машини

Известување: Oваа Зона 24/7 на ПроКредит Банка ќе работи до 15ти Јуни 2019 година. По оваа дата услугите на банката може да ги користите преку нашите електронски канали или во Зона 24/7 на следниве локации во Скопје: Карпош 4 – ул. Манaпо бр.7 и Ново Лисиче – ул.Видео Смилевски Бато бр.3.

Координати
41.9949199, 21.4098245
Категорија

Банкомат - Скопје - Капиштец

Банкомат - Скопје - Капиштец

Адреса: Јуриј Гагарин 17
Тип на банкомати:Исплати во МКД
Зона 24/7 – само машини

Известување: Oваа Зона 24/7 на ПроКредит Банка ќе работи до 15ти Јуни 2019 година. По оваа дата услугите на банката може да ги користите преку нашите електронски канали или во Зона 24/7 на следниве локации во Скопје: Карпош 4 – ул. Манaпо бр.7 и Ново Лисиче – ул.Видео Смилевски Бато бр.3.

Координати
41.9949199, 21.4098245
Категорија

Банкомат - Скопје Рамстор Мол Центар

Банкомат - Скопје Рамстор Мол Центар

Банкомат - Скопје - Ново лисиче

Банкомат - Скопје - Ново лисиче

ЕКСПОЗИТУРА ТЕТОВО

ЕКСПОЗИТУРА КАРПОШ

ЕКСПОЗИТУРА КАРПОШ

ZYRA QENDRORE

ZYRA QENDRORE

Addresa    Manapo, 7
 Telefoni:    + 389 2 244 60 00   
Posta elektronike:   info@procreditbank.com.mk
 Koha e punës:    E hënë - e premte 08:00 - 16:00
  Punon të shtunën:    jo
 Parking:    po
 Zonë 24/7:     po

 

 Qasje për karocë:

Координати
42.005353, 21.386638
Категорија

ЕКСПОЗИТУРА СТРУГА

ЕКСПОЗИТУРА СТРУГА

ЕКСПОЗИТУРА БИТОЛА

ЕКСПОЗИТУРА БИТОЛА

ЕКСПОЗИТУРА ШТИП

ЕКСПОЗИТУРА ШТИП

ЕКСПОЗИТУРА ТЕТОВО

Банкомат - Скопје - Ново лисиче

Банкомат - Скопје Рамстор Мол Центар

Банкомат - Скопје - Капиштец

Банкомат - Скопје - Капиштец

Адреса: Јуриј Гагарин 17
Тип на банкомати:Исплати во МКД
Зона 24/7 – само машини

Известување: Oваа Зона 24/7 на ПроКредит Банка ќе работи до 15ти Јуни 2019 година. По оваа дата услугите на банката може да ги користите преку нашите електронски канали или во Зона 24/7 на следниве локации во Скопје: Карпош 4 – ул. Манaпо бр.7 и Ново Лисиче – ул.Видео Смилевски Бато бр.3.

Координати
41.9949199, 21.4098245
Категорија

Банкомат - Скопје - Карпош 4

Банкомат - Штип

Банкомат - Прилеп

Банкомат - Прилеп

Адреса: ул.Маршал Тито бр.1/1 Тип на банкомати: Уплата, Испалта во МКД/ ЕУР

Зона 24/7

Координати
41.3474977358, 21.5561023509
Категорија

ЕКСПОЗИТУРА ШТИП

Банкомат - Тетово

ЕКСПОЗИТУРА СТРУМИЦА

Банкомат - Струмица

Банкомат - Струмица

Адреса: Благој Јанков Мучето 2
Тип на банкомати: Сеф за дневен промет, Уплата/Исплата во МКД/ЕУР

Координати
41.4373136, 22.6371736
Категорија

ЕКСПОЗИТУРА БИТОЛА

Банкомат - Струга

Банкомат - Струга

Адреса: Пролетерска бригада бб
Тип на банкомат: Исплата и уплата во МКД/ ЕУР,  сеф за дневен промет

Координати
41.1788202, 20.6762418
Категорија

ЕКСПОЗИТУРА СТРУГА

ЕКСПОЗИТУРА КУМАНОВО

Банкомат - Куманово

Банкомат - Куманово

Адреса: Доне Божинов, зграда 1
Тип на банкомати: Сеф за дневен промет, Уплата/Исплата во МКД/ЕУР/УСД

Координати
42.1370112, 21.7180196
Категорија

Банкомат - Гостивар

Банкомат - Битола

Банкомат - Битола

Адреса: ул. Добривое Радосавлевиќ бр.10
Тип на банкомати: Сеф за дневен промет, Уплати/ Исплати во МКД/ЕУР

Координати
41.0298931708, 21.3363771895
Категорија

Банкомат - Велес

Банкомат - Велес

Адреса: ул. Благој Ѓорев бр.107
Спроти Трговски Центар во Нова населба
Тип на банкомати: Уплата/ Исплата во МКД/ЕУР

Координати
41.7142499181, 21.767125301
Категорија

ЕКСПОЗИТУРА КАРПОШ

ЕКСПОЗИТУРА ТЕТОВО