Менаџмент

slika


Oд лево кон десно:

  • Стевче Кузмановски, член на Управен одбор
  • Емилија Спировска, член на Управен одбор
  • Јованка Јолеска Поповска, Генерален директор и член на Управен одбор
  • Мимоза Годанци Алиу, член на Управен одбор

 

НАДЗОРЕН ОДБОР НА ПРОКРЕДИТ БАНКА

  • Сандрин Масиани (Претседател на Надзорен Одбор)
  • Борислав Костадинов 
  • Jордан Дамчевски
  • Каспар Бауман
  • Кристијан Кистнер