Мобилна апликација

 

 

За подобра услуга и поголема достапност на информациите кон нашите клиенти направивме мобилна апликација.

Апликацијата содржи:

 

  • oпшти информации за услугите на Банката,

  • пристап до системот на електронско банкарство,

  • онлајн-апликации за картички и електронско банкарство,

  • курсна листа,

  • соопштенија и новости од банката,

  • калкулатори за депозити и кредити,

  • локатори за експозитури и банкомати и

  • контакт-информации од банката.

 

Апликацијата е достапна на таблети и мобилни уреди со iOS и Android оперативен систем. 
Mожете бесплатно да ја преземете преку пребарување во storе-овите: ProCredit Bank.

mobilna aplikacija

или со клик на следните копчиња:    

mobilna aplikacija