Оглас за вработување - Application support specialist - ИТ сектор

Продолжете да се развивате со ПроКредит Банка

ПроКредит Банка вработува - Стручен за развој на апликации во сектор за информатичка технологија во                Централната Управа во Скопје

1

Ако се идентификувате со целите и етичките вредности на нашата компанија,  и сте љубопитни за другите земји и култури

ПроКредит Банка вработува:

Стручен за развој на апликации во сектор за информатичка технологија во Централната Управа во Скопје

Потребни вештини/знаење:

 

  • Работно искуство во областа ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­– компјутерско програмирање и бази на податоци:
    • SQL server 2012, 2014, 2016
    • Опционално C#
  • Завршено високо образование
  • Одлично познавање на англиски јазик
  • Способност за тимска работа и работа под притисок со крајни рокови
  • Способност за решавање проблеми и можност за самостојно работење без надзор од претпоставен
  • Одлични интерперсонални способности, со можност за лесна и ефикасна комуникација на сите нивоа

АПЛИЦИРАЈТЕ!

Аплицирајте со испраќање на кратка биографија и мотивационо писмо на Mkd.Job@procredit-group.com не подоцна од 15.05.2020

Вашата апликација треба јасно да покаже, зошто токму Вие одговарате за оваа работа. Воедно во делот за мотивациско писмо треба да ги наведете Вашите амбиции за аплицирање, а кои ќе бидат во релација со содржината од нашата меѓународна веб страна (www.procredit-holding.com) и веб страната на нашата банка (www.pcb.mk).

Сите останати начини на аплицирање ќе се сметаат за невалидни.

Бидете информирани дека само кандидатите кои ќе влезат во потесниот избор ќе бидат контактирани и поканети во следните фази на регрутирање. Процесот на избор на кандидат, ќе се изврши во рок од 45/90/120 дена по истекот на рокот за пријавување.