ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН СРЕДА 15.07.2020 ГОДИНА

1

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод одржување на предвремените парламентарни избори во државата на 15.07.2020 (среда), експозитурите на ПроКредит Банка нема да работат.

Користете e-банкарство, М-банкартсво и Зона 24/7 за сите трансакции.

За сите дополнителни информации Ви стоиме на располагање во секое време на телефонскиот број

02/2446-000. 

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

ПроКредит Банка