Дознајте како да изберете банка од доверба.

Размислувајте практично, банката ја користиме најмногу за вршење на плаќања, штедење и подигнување на кредити, па затоа следете ги советите на Сања и одговорете на прашањата за да дознаете колку се банките транспарентни во услугите кои ги нудат и како најлесно да ја изберете Вашата банка од доверба!