1

Еко Акција #3 - Чистиме заедно за подобра животна средина

ПроКредит Банка традиционлано ја организира Еко акцијата #3 за чистење на животната средина во која работиме и живееме.

Еко акцијата #3 ќе биде спроведена во соработка со општина Карпош на потегот на кејот на реката Вардар од населбата Влае до хотелот Александар Палас.

Ве покануваме да се вклучите во акцијата и сите заедно да придонесеме за почиста животна средина.

*Датумот и промени за локацијата на настанот ќе бидат навремено објавени. Следете ја нашата Facebook страна за повеќе информации https://www.facebook.com/ProCreditBankMacedonia/