1

ПроКредит Банка со едукативна настава за стакленичките гасови

ПроКредит Банка во соработка со Општина Карпош ќе организира едукативна дружба со ученици од основните училишта во општината на тема стакленички гаови. Дружбата ќе се одржи во просториите на банката каде што претставници од ПроКредит банка заедно со дечињата ќе разговараат на тема стакленички гасови.

*Датумот на настанот ќе бидат навремено објавени. Следете ја нашата Facebook страна за повеќе информации https://www.facebook.com/ProCreditBankMacedonia/